Hirdetés

Switch témájú bejelentést ígér mára a Nintendo

|

A Nintendo egy új interaktív élményt ígér kifejezetten a gyerekeknek és azoknak, akik szívükben megmaradtak gyermeknek.

Hirdetés

A múlt hét folyamán a Nintendo egy meglepetős előadással készült, amelynek során bemutatkozott az idei switches felhozatal jelentős része, így például a Dark Souls: Remastered ezen változata és a Mario Tannis Aces is. 

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy van egy olyan újdonság is, ami nem fért bele a Nintendo Direct Minibe, a vállalat külön szeretné lekommunikálni. A Switchet megcélzó bejelentésre ma este, helyi idő szerint 23:00 órakor számíthatunk egy livestream képében. A Nintendo egy "új interaktív élményt" ígér, különösen a gyerekek és a gyermeklelkű felnőttek figyelmébe ajánlva. 

A Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima egy közelmúltban tett nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy mennyire fontos olyan embereket is megszólítaniuk, akik alig érintkeznek játékkonzolokkal, így valószínűleg a mai switches bejelentés is ezt a célt szolgálja majd. Ti mire számítotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)