Hirdetés

Nintendo Direct - ezeket a játékokat portolják át Nintendo Switchre

|

A Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, a South Park: The Fractured but Whole és sok más játék jön a platformra idén.

Hirdetés

Láthatóan nagy sikert aratott a Nintendo Switch, és így már minden kiadó bátrabban fejleszt rá. Azon túl, hogy a Nintendo sorra hozza át Wii U-s címeit, más fejlesztők is portolgatnak ezt-azt.

Hirdetés

A ma esti Nintendo Direct során bejelentettek egy rakás portot, ezeket gyűjtöttük össze alább, megjelenési dátum szerinti sorrendbe rendezve.

South Park: The Fractured but Whole - április 24.

A Ubisoft átköltözteti a platformra nem túl családbarát játékát. Mivel még elég új, nem meglepő, hogy a Season Pass tartalmai nem járnak mellé automatikusan, viszont aki befizet az extrákra, az a Danger Decket és a From Dusk Till Casa Bonitát is a megjelenés napján, április 24-én kapja meg.

Little Nightmares Complete Edition - május 18.

A Little Nightmares egy mindent tartalmazó kiadással érkezik Switchre májusban, így aki ezt veszi meg, mind Six, mind a fiú történetét végigjátszhatja.

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy - július 10.

A hosszú PlayStation-exkluzivitás után végre új platformra jöhet az első három Crash Bandicoot játékot tartalmazó Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy. Remélhetőleg PC-s és Xbox One-os változat is kíséri. 

Okami HD - nyár

Nincs még pontos dátuma, de valamikor a nyáron válik elérhetővé a más platformokra nemrégiben megjelent Okami HD. Switchen támogatja az érintőképernyő használatát, valamint lehet a Joy-Cont mozgatva festeni. 

Undertale - valamikor

Nagyon szűkszavúan, de bejelentésre került az Undertale switches változata is. Még az sem biztos, hogy idén fog megjelenni. 

Mit vártok ezek közül a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)