Hirdetés

Megjött a Nintendo Switch 8.0-s szoftvere, több újdonságot kaptunk

|

Ha nem is változik meg teljesen a használat élménye, legalább már rendszerezni könnyebb lesz a játékainkat.

Hirdetés

Van pár dolog, amit a Nintendo Switch tulajdonosokként nagyon szeretnének látni a szoftverben: alkalmazásokat gyűjtő részleget, menü témákat, egy izgalmasabb store felületet, hogy mást ne mondjak. Na, ezek közül semmit nem kaptuk, de legalább a játékok listázási rendszerét beállíthatjuk.

Hirdetés

A 8.0.0-s firmware megdob minket néhány aprósággal. A legfontosabb, hogy a már említett szoftverrendszerezést magunk is beállíthatjuk az All Software menüben. A lehetőségeink meglehetősen korlátozottak (még mindig nem rendszerezhetjük úgy a dolgokat, ahogy mi akarjuk), de ez is több mint a semmi.

Egy új Zoom feature is érkezett, ami Home gomb kétszeri lenyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi, hogy kinagyítsuk a képernyő egyes részeit. Ez azoknak lesz hasznos, akiknek gondjaik vannak például szövegek olvasásával. Ezeken felül megjött a mentésátvitel lehetősége, amivel egyik gépről költöztethetjük át a mentéseinket egy másikra.

Új avatárok és apróbb finomítás is jött, de volna még mit hozzáadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)