Hirdetés

Tovább késik a Nintendo Switch fizetős online szolgáltatása

|

Még egy darabig nem kell fizetnünk az online multiért, a Nintendo kicsit újratervezi az egész megoldást.

Hirdetés

A Nintendo Switch megjelenésekor a cég azt ígérte, hogy az év végére beindítják az online szolgáltatásukat. Ez egyrészt jó hír, mert néhány extrával toldja meg a lehetőségeinket, másrészről nem annyira, mert az előfizetéses megoldás indulásától már csak pénzért lehet majd multizni.

Szerencsére ez egy picit még várat magára. A Nintendo válasza az Xbox Live-ra és a PlayStation Plusra csak jövőre fog befutni. A nagy N egy kicsit eltolta a terveket, néhány változtatást eszközölnek az egész rendszeren.

Az még mindig része a szolgáltatásnak, hogy bizony fizetnünk kell, ha multizni akarunk, de az új verzió szerint a pénzünkért nem csak 1-2 klasszikus címet kapunk majd havonta, hanem egy egész könyvtárra való játékhoz férhetünk majd hozzá (értelemszerűen az Xbox Game Pass sikereire reflektálnak ezzel).

"A Nintendo Switch Online előfizetők hozzáférést kapnak egy klasszikus játékokat tartalmazó gyűjteményhez. A felhasználók annyit játszhatnak ezekkel, amennyit csak akarnak" - olvasható a Nintendo közleményében.

Az előfizetéshez járnak majd tehát a játékok, az online multi lehetősége, és egy telefonos alkalmazás is, amin keresztül rendezgethetjük a barátlistánkat, beszélgethetünk a játékosokkal, pörgethetjük a Voice Chat funkciót. Az előfizetők emellett különböző akciókat is kihasználhatnak majd az eShopban.

Az árak nem változtak, egy havi előfizetés még mindig 4 dollár (kb. 1100 Ft), 3 hónapra 8 dollár (kb. 2300 Ft), egy évre pedig 20 dollár (kb. 5800 Ft) lesz. Az indulásig továbbra is ingyen játszhatunk minden online multit, tehát nyugodtan lehet tovább pörgetni a Mario Kart 8-at, az ARMS meccseket, vagy a hamarosan érkező Splatoon 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)