Hirdetés

Végre állítgathatjuk a gombokat a Nintendo Switch új frissítésének köszönhetően

|

A 10.0.0-s update egy meglehetősen súlyos rendszerfrissítés volt, ami a gombok beállításai mellett a tárhelymenedzsment lehetőségeit is bővítette.

Hirdetés

A Nintendo Switch rendszerfrissítései általában a "rendszerstabilitás biztosítása" és a "nagyon eseti funkciók beépítése" közti skálán helyezkednek el. A mostani update viszont ehhez képest egy hatalmas előrelépés a keretrendszer lehetőségeinek bővítésében. A 10.0.0-s frissítés ugyanis tényleg fontos újdonságokat hozott, melyek sokak életét fogják megkönnyíteni.

Hirdetés

Az egyik ilyen a Joy-Con és a Pro kontrollerek gombjainak beállítási lehetőségei. Immár átállíthatjuk, hogy melyik gomb mi legyen, így a saját kezünkhöz szabhatjuk kedvenc irányítóink működését. Fontos hozzátenni, hogy ez csak erre a kettőre (illetve a Lite gombjaira) vonatkozik, tehát a többi kontrollert nem piszkálgathatjuk.

A másik fontos újdonság az, hogy a telepítést követően minden, a rendszer memóriára töltött játékot, programot, és a frissítések nagyját egy gombnyomással áttelepíthetjük a gépben lévő SD kártyára. Sajnos a mentéseket, és egyes frissítéseket így sem lehet majd átmozgatni, de ez így is segíthet a tárhelyeink menedzselésében.

A teljes frissítési jegyzéket itt olvashatjátok át, de a lényeg a fentiekben van. Még így is bőven vannak hiányosságai a Nintendo Switch szoftverének, de ezekkel együtt már egy fokkal kellemesebb a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)