Hirdetés

Gamecube-os stílusú kontrollert kapott a Nintendo Switch

|

Kézbe vehető nosztalgia, amit a két részre is szedhetünk.

Hirdetés

A retro játékok szerelmesei valamiért nagyon szeretik a Gamecube kontrollerét. Egy jelentős részük persze a Super Smash Bros.-hoz használja, de rajtuk kívül is komoly igény van a cuccra. A SADES ezt felismerve elkészítette a kontroller switches verzióját.

Hirdetés

Igazából csak Joy-Conokról van szó, de a joyok dizájnja, a gombok formátuma és elhelyezése a nagy öreg hatására lett olyan, amilyen. Egy Gamecube-kontroller stílusú Joy-Con páros 60 dollárba kerül (alig egy tizessel több, mint egy sima Joy-Con pár), és az eszközökrendelkeznek minden funkcióval, amivel a hivatalos, plusz micro-USB kábellel külön is tölthetőek.

Aki egy kis retrót csempészne a modern gépébe, az itt találja meg a kontrollert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)