Hirdetés

Ilyenek játék közben a Nintendo Switch első címei

|

A Nintendo maratoni livestreamjében a Switch kicsomagolása mellett a pénteken bemutatott játékok nagy részét láthattuk élőben, közben pedig a kijelzőmód váltogatását is többször bemutatta a gyártó csapata.

Hirdetés

Ugyan a Nintendo Switch pénteki bemutatója sok kérdést megválaszolt a konzollal és a rá érkező játékokkal kapcsolatban, sokan még mindig kételkednek benne, milyen jól működik a koncepció a gyakorlatban. Erről Gócza kollégánk két beszámolót is írt, egyet magáról a gépről, egyet pedig a bemutatott játékokról, de videón akár ti magatok is meggyőződhettek a koncepció hatékonyságáról.

A konzolgyártó szokásos livestreamjeit tartó Nintendo Treehouse csapata ugyanis egy maratoni adásban nyüstölte a Switch játékait és eközben többször is kijelzőmódot váltottak. Így több alkalommal is demonstrálták, hogy az új gép legfontosabb újításának számító mechanizmus tényleg kifejezetten zökkenőmentesen működik. Az alábbi, rendkívül hosszú videóban az Arms, a Splatoon 2, a Mario Kart 8 Deluxe, és a Legend of Zelda: Breath of the Wild mellett sok más érdekességet találtok, csak a leírásból kell kikeresnetek a számotokra érdekes szekció időkódját. Így a Switch kicsomagolása mellett akár a Breath of the Wild gyűjtői csomagjára is vethettek egy pillantást.

Az első benyomások alapján nektek melyik játék tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)