Hirdetés

Nintendo Switch - nem kell már sok, hogy házi programokat lehessen rajta futtatni

|

A hackerek állítólag jól haladnak, hamarosan megnyilhat az út nem csak a homebrew programok, de a kalózkodás előtt is.

Hirdetés

A jelenlegi generációban már nagyon kevesen foglalkoznak konzolok feltörésével, és ők sem jártak eddig sikerrel, vagy ha igen, csak évekkel ezelőtti firmware-eket tudtak megbütykölni. PS4-en és Xbox One-on ezért nincs kalózkodás, és Switchen is csak áldozatok árán lehet.

Hirdetés

Bár a Homebrew Launchert készítő csapat kijelentette, csak azért dolgozik a szoftveren, hogy házilag készült alkalmazásokat lehessen futtatni a gépen, ha sikerrel járnak, megnyílhat az út a kalózkodás előtt is. Ugyanakkor 3.0-s firmware kell hozzá, annál újabb rendszereken nem működik, a legfrissebb viszont most a 4.1.0. Aki valahogy szerez egy régebbi rendszerrel telepített gépet, nem kapcsolja netre, és a Pokkén Tournament DX kártyájáról frissít 3.0-ra, az használhatja, de keveseknek érhet meg ennyi macerát az egész.

Egy internetböngésző nagyon kellene még, hogy a Switch akár tabletpótlékként is funkcionálhasson. Remélhetőleg a Nintendo  dolgozik rajta. Ti hiányoltok bármi mást a rendszerből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)