Hirdetés

Két díjnyertes indie címmel bővül a Nintendo Switch kínálata

|

Nem lesz hiány harmadik féltől származó címekből a Switchen, és ezt az egyre több kiváló indie cím is erősíti.

Hirdetés

Ugyan a nagy címeket már a Nintendo bejelentette, de azokon túl is van élet. Hamarosan két díjnyertes indie cím is megjelenik majd a Nintendo Switch eShop felületén, és mindkettő meg is érdemli a figyelmeteket.

Az első a Lovers in a Dangerous Spacetime, amiben egy vagy több partnerrel (online vagy helyi multiban) kell elnavigálni egy űrhajót a felettébb veszélyes mély űrben. Egy végtelenül cuki coop játékról van szó, ami kihívásai ellenére hangulatos és szórakoztató.

A Crypt of the Necrodancer egy különleges dungeon crawler játék, amiben a zene ritmusára kell lépkedned, és a dallamot figyelve kell elkerülnöd az ütéseket és csapdákat.

Mindkettő letölthető formában lesz elérhető valamikor a közeljövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)