Hirdetés

Van, aki már közel 10000 órát pakolt a The Legend of Zelda: Breath of the Wildba

|

Ez naponta átlagosan 11 óra játékot jelent.

Hirdetés

Én ritkán fordítok 10 óránál többet egy olyan játékra, amiről nem kell tesztet írnom. Az is csak néhány áldozatos, munkanapokon is hajnalig ébren maradós hónap eredménye, hogy 328 óra belecsúszott a Rainbow Six: Siege-be. El sem tudom képzelni, hogy képes valaki 9999 órát játszani valamivel, legyen az MMO vagy az új Zelda.

Hirdetés

Egy Samir Aid nevű twitterező (aki nem ritkán posztol a Zeldából screenshotokat) a napokban jelezte, hogy 9999 óránál jár a játékban; ez egy és egynegyed évnyi folyamatos, megszakítás nélküli játékot jelent. Elmondása szerint úgy sikerült naponta átlagosan közel 11 órát eltöltenie a játékkal, hogy egy videojátékboltot üzemeltet, így munka közben sem kell nélkülöznie a Zeldát. Persze volt, hogy csak hagyta, hogy a játék fusson, amiért külön tisztelet illeti meg a Nintendót; csoda, hogy bírta a gép.

A válaszadók között volt olyan is, aki a Splatoon 2-vel töltött el ennyi időt, ami még durvább, mivel az 2017 júliusában, négy hónappal a Breath of the Wild után jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)