Hirdetés

Hasznos funkcióval bővülhet a Joy-Con

|

A Nintendo azt tervezi, hogy kicsit felturbózza az egyébként is sokoldalú kontrollereket.

Hirdetés

A Nintendo bejegyeztetett egy új szabadalmat az Egyesült Államokban, mely egy átalakított Joy-Con-kiegészítőre vonatkozik. Ez hozzáad egy érintőceruzát a kontrollerhez. Nem ez lesz a világ legnagyobb innovációs eredménye, de ha belegondolunk, hogy egy stylus a Joy-Con lehetőségeivel kiegészítve mi mindenre lehet képes, az mindjárt egy fokkal érdekesebbé teszi a dolgot.

Hirdetés

Eddig is lehetett egyébként stylust használni a konzolhoz (a Super Mario Maker 2-höz ajánlott volt, az új Dr. Kawashima játékhoz meg jár is), de az nem volt a kontrollerhez csatlakoztatható. A Joy-Conba (illetve annak kiegészítőjébe, ami kényelmesebbé teszi a hátsó gombok használatát) épített érintőceruza megoldja ezt a problémát, és növeli a lehetőségek számát. Rezgő visszajelzést kaphatunk, ha megérintjük a kijelzőt, vagy variálhatjuk a beviteli módokat a gombok lenyomásával.

Persze attól, hogy a Nintendo bejegyezte a szabadalmat, még nem biztos, hogy elkészül. A Switchre egyébként is kevés olyan játék van egyelőre, ahol sok hasznát vennénk a ceruzának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)