Hirdetés

Nintendo Switch - mekkora kapacitása lesz egy kártyának?

|

Azt tudjuk, hogy a Nintendo új konzolja lemezek helyett memóriakártyákat fog használni, de mennyi adat fog elférni egy ilyen adathordozón?

Hirdetés

Szépen lassan kiderülnek a technikai részletek a Nintendo Switch-ről: nemrég megtudtuk, hogy milyen kijelzővel érkezik a gép, most pedig a játékokat tároló flash memóriákról tudhattunk meg többet.

A Switch ugye némileg rendhagyó módon memóriakártyákat használ majd az otthoni konzoloknál megszokott optikai lemezek helyett, persze ehhez hozzá kell tenni, hogy a Nintendo mindig is jobban szerette ezeket a fajta megoldásokat, hiszen kézikonzoljaikon sikerrel alkalmazzák ezt a formátumot, a Switch pedig valamilyen szinten ebbe a csoportba tartozik.

A Nintendo még nem árulta el, hogy mennyi adatot tudnak majd tárolni ezek a kártyák, viszont a Wall Street Journal riportere, Takashi Mochizuki szerint 16 GB kapacitással érkeznek majd, legalábbis első körben. Remélhetőleg később lesznek majd nagyobb méretű lemezek is, mert egyelőre nehéz elhinni, hogy ez mindenre jó lesz, amit egy komolyabb játék megkövetelne. 

Mit gondoltok, mire lesz képes a Switch? Mit remélhetünk tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)