Hirdetés

Már a Switch Lite-ra készül az új szoftverfrissítés

|

Ez a csomag sem fogja feje tetejére állítani a felhasználói élményt, de legalább van benne értesítési/riasztási beállítási lehetőség.

Hirdetés

A Nintendo Switch a megjelenése óta pörög, jobbnál jobb címeket kap, és mára bebetonozta magát azok szívébe, akik szeretnek AAA játékokat nyomatni az otthonuktól távol is. A legnagyobb gond még mindig a fapados szoftverrel van, amit szépen lassan finomítgat a Nintendo. Mármint tényleg lassan.

Hirdetés

Most kijöttek a 9.0-s frissítéssel és bár a nagy számváltás sokak számára izgalomra adna okot, ne rohanjatok annyira a letöltés gomb kontrollerbe ékelésével. A legdurvább újdonság, hogy beállíthatunk riasztásokkal kapcsolatos dolgokat. Az ember azt gondolná, hogy így egy ébresztőt is be lehet állítani a Switchre, de nem. Ez csak egy opció, amit majd más alkalmazások használhatnak.

A riasztásos apróság mellett a kijelző érintésérzékenységét is beállíthatjuk. Túl sok opció itt sincs, de választhatunk normál és stylusos bevitelre optimalizált megoldások között. Kaptunk továbbá egy "Online Play Invites" szekciót a meghívóinknak, és a Switch Lite-hoz kaptunk egy lehetőséget a konzol gombjainak lekapcsolására, ha külső kontrollert akarnánk használni hozzá.

A frissítés minden részletét megtaláljátok a hivatalos oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)