Hirdetés

A Nintendo Switchre is megjelenik a Monster Hunter XX

|

Nem túl meglepő, de annál örömtelibb a bejelentés, miszerint a Monster Hunter X bővített változata megjelenik az új Nintendo konzolra.

Hirdetés

A Monster Hunter X - nálunk Monster Hunter Generations - tavaly nyáron jelent meg, és idén márciusban Japánban debütált annak bővített, XX verziója 3DS-re. Egyelőre nincs nyugati dátum, ahogy a Nintendo Switch változatra sincs.

Azt már a Switch első infói között megtudtuk, hogy egy Monster Hunter játék előbb-utóbb befut majd rá, igazából most sem lettünk sokkal okosabbak, de legalább azt már tudjuk, hogy melyik részre számíthatunk. Megjelenési dátum még mindig nincs, ahogy az extra tartalmakról sem kaptunk semmi infót.

Ennek ellenére a Monster Hunter rajongók már felrobbantották a /r/NintendoSwitch oldalt együttes üdvrivalgásukkal, a japán rajongók pedig elképesztő tempóban ugrottak rá a Switch vásárlásra. Itt mifelénk örül neki valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)