Hirdetés

20 NES-es játékkal, baráti árral indul a Nintendo Switch Online

|

A Nintendo bejelentett pár fontos dolgot ősszel induló online szolgáltatása kapcsán.

Hirdetés

Szeptemberben elstartol a Nintendo Switch Online, a Nintendo előfizetéses platformja, amit a cég már régóta halogat.

Hirdetés

Hajnalban kiderült ez-az róla. A hivatalos honlap szerint egy hónapra 3,99 dollár, 3 hónapra 7,99 dollár, egy évre pedig 19,99 dollár lesz, de lehet éves családi előfizetést is vásárolni 34,99-ért, amit összesen 8 felhasználó használhat. Ezért cserébe amellett, hogy online játszhatunk a játékokkal (a Splatoon 2-höz, az ARMS-hoz, a Mario Kart 8 Deluxe-hoz, a Mario Tennis Aceshez és a Sushi Striker: The Way of Sushidóhoz is kelleni fog előfizetés), menthetünk a felhőbe, számíthatunk egyedi ajánlatokra, valamint játszhatunk NES-es játékokkal, kezdetben 20-szal. Ezek közül 10-et lepleztek le: köztük van a Soccer, a Tennis, a Donkey Kong, a Mario Bros., a Super Mario Bros, a Balloon Fight, az Ice Climber, a Dr. Mario, a The Legend of Zelda és a Super Mario Bros. 3 is.

Évi kb. 6000 forint egyáltalán nem sok, de pár funkciót még szívesen látnánk. Nektek hogy tetszik az ajánlat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)