Hirdetés

Super Mario Bros. 2-t és Kirby's Adventure-t hoz a februári Nintendo Switch Online frissítés

|

A februári retro címeket imádni fogják a platformerek rajongói.

Hirdetés

A Nintendo Switch Online előfizetők nevében kívánjuk, hogy minden hónap legyen olyan menő, mint a most február, amikor két nagyon jó platformjátékot kapunk ingyen. Mind a Super Mario Bros. 2, mind a Kirby's Adventure kifogástalan.

Hirdetés

Múlt hónapban a The Legend of Zelda II és a Blaster Master címek csatlakoztak a felhozatalhoz, és bár ezek sem voltak rosszak, de messze nem örültek nekik annyira a retro szerelmesei, mint a Super Mario Bros. 2-nek. A Nintendo Switch Online szolgáltatása egyébként hónapról hónapra bővül a régi idők csodáival, így érdemes lehet előfizetnie azoknak, akik anno lemaradtak ezekről vagy szeretnék ismételni a klasszikusokat.

A Super Mario Bros. 2 és a Kirby's Adventure február 13-án csatlakozik a szolgáltatáshoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)