Hirdetés

Nintendo Switch Online - ez a három játék érkezik ebben a hónapban

|

Még mindig nem SNES-es címek, de ezek sem rosszak.

Hirdetés

Legjobban persze annak örülnénk, ha az előfizetők switches játékokat kapnának, de így sem vagyunk szomorúak - pláne amíg olyan alacsonyan marad az előfizetési díj, ahol most áll.

Hirdetés

A Nintendo Switch Online előfizetők számára elérhető NES-es játékok száma májusban is hárommal növekszik, ezúttal a Donkey Kong Junior, a VS. Excitebike és a Clu Clu Land kerülnek be.

Az első egy 1982-es játék, a Donkey Kong folytatása, melyben, ahogy azt a neve sugallja, az ifjabbik majmot kell terelgetnünk a pályákon, amint igyekszik megmenteni faterját Mario fogságából. A második az Excitebike továbbfejlesztett változata 1988-ból, melybe az eredeti kiadás tartalmai mellé egy kompetitív mód került, valamint lecserélték a zenéket benne. A harmadik 1985-ben a NES egyik nyitócíme volt Észak-Amerikában. Főszereplője egy gömbhal, aki egy labirintusban úszkálva gyűjtöget aranytömböket. 

Nem tudni még, mely naptól lesznek elérhetők, de csekkoljátok az alkalmazás kínálatát, ha kedvet kaptatok bármelyikhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)