Hirdetés

Miért készülne Overwatch logós Switch-tok, ha a játék nem jön a platformra?

|

Az Amazonon felbukkant tokon egy hatalmas Overwatch logó látható, ami erősíti, hogy készülhet a játék switches változata.

Hirdetés

Nagyjából a Nintendo Switch piacra kerülése óta téma az Overwatch esetleges switches megjelenése, de semmi konkrét bizonyíték nem látott még napvilágot. Tegnap az Amazonon felbukkant egy hivatalos, Blizzard által licencelt Nintendo Switch Overwatch tok.

Hirdetés

A tartozékot ugyan hamar eltávolították az Amazonról, de így sem voltak elég gyorsak ahhoz, hogy az internet ne figyeljen fel a dologra. A logót és a színsémát leszámítva egyébként egy meglehetősen egyszerű kis tatyóról van szó.

Ami a dizájnnál fontosabb, hogy mi lehet ennek az apropója. Vajon a Blizzard végre tényleg bejelenti az Overwatch Switch változatát? Nem lenne különösebben meglepő, a játéknak valószínűleg elég a Switch hardvere. Vagy csak próbál a kiadó minél több pénzt kihúzni merchökből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)