Hirdetés

Nem fogunk idén erősebb Nintendo Switchet kapni

|

Bár eredetileg úgy volt, hogy a Nintendo kétféle változatot is piacra dob 2019-ben a hibrid konzoljából, végül be kell érnünk a Switch Lite-tal.

Hirdetés

Márciusban még az a szóbeszéd járta, hogy a Nintendo két újfajta Switch konzolt fog kiadni idén: egy olcsóbb verziót, amelyből kihagy bizonyos funkciókat és egy drágábbat, amely erősebb lesz - bár nem annyira, mint a PS4 Pro vagy az Xbox One X. A valóság viszont az, hogy csak egyik fog megvalósulni ebben az évben. 

Hirdetés

A CNET beszámolója szerint a Nintendo of America elnöke, Doug Bowser egy sajtótájékoztatón mondta el, hogy a nemrég bejelentett Nintendo Switch Lite lesz az egyetlen új konzol, amely az idei ünnepi szezonban megjelenik, vagyis egyelőre biztosan nem fog kapni upgrade-et a Switch. 

Ez azt jelenti, hogy a Nintendo Switch Prót - vagy bárhogy is hívják majd az új változatot - biztosan nem fogják piacra dobni 2020-nál előbb, viszont a Nintendo által benyújtott szabadalmi kérelmek alapján - amiket a The Verge fülelt le - a processzor és a flash memória is fejlődni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)