Hirdetés

Megjött az eddigi legnagyobb Nintendo Switch rendszerfrissítés, már videót is rögzíthetünk

|

A Nintendo Switch operációs rendszere egyelőre meglehetősen egyszerűcske, de szép lassan azért bővül. A legutóbbi frissítéssel már klipeket is lementhetünk néhány játékból.

Hirdetés

A Nintendo Switch megkapta a 4.0.0-s frissítését, ami több apróbb finomítást is végzett a konzol szoftverén. A legnagyobb újdonság a videó mentés lehetősége, amivel, hasonlóan a screenshot mentéshez, könnyedén lementhetünk rövid klipeket és megoszthatjuk azokat közösség oldalainkon.

Hirdetés

A felvétel gomb (ez ugyanaz, amivel a képeket lőhettük eddig) hosszabb lenyomásával a konzol videós formában lementi az előző, maximum 30 másodpercben történt eseményeket.

A rendszernek megvannak a maga korlátai, például a már említett 30 másodperces határ, és hogy jelenleg még csak néhány Nintendo címben használhatjuk az új funkciót. Ezek listája:

- The Legend of Zelda: Breath of the Wild
- Mario Kart 8 Deluxe
- ARMS
- Splatoon 2

Ha ezeken túlnézünk, akkor elmondhatjuk, hogy egy remek kis funkcióval bővült a konzol, amit könnyű használni, és ennek hála a megosztás is ténylegesen pillanatok alatt megtörténik.

A frissítés telepítéséhez indítsátok el a konzolt, és próbáljatok meg használni valamilyen online funkciót, vagy menjetek be a beállítások, rendszerfrissítés menübe. A telepítés nem tart tovább 2-3 percnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)