Hirdetés

Ne számítsunk a közeljövőben új Nintendo Switch verzióra

|

A csupa mosoly Reggie Fils-Aimé biztosított mindenkit, hogy őket egy darabig még a mostani Switch változat foglalja le.

Hirdetés

Az elmúlt pár hónapban felröppentek a pletykák egy esetleges Nintendo Switch revízióról, ami a PS4 Pro és az Xbox One X által felállított példákat követte volna. A Nintendo of America elnöke szerint azonban ilyesmire még kár számítanunk.

Hirdetés

Reggie Fils-Aimé elmondta, hogy a jelenlegi konzol verzió az, amire száz százalékosan koncentrálnak. Egyelőre.

"Jelenleg az a célunk, hogy a szürke és neon konzolpárosnak a második évében is megmaradjon a lendülete. Láttatok már rendszereket, akár tőlünk, akár a versenytársaktól, melyek a konzol életciklusának későbbi szakaszában érkeztek. Szóval jelenleg a mostani Switch kiszerelésekre fókuszálunk."

Még októberben olyan pletykák érkeztek, hogy a 2019-es év második felében jönne az új Switch verzió. Meglátjuk, hogy a pletykákból mennyi lesz igaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)