Hirdetés

Nintendo Switch - nem minden játék támogatja majd a felhőbe mentést

|

Ahogy beindul a Nintendo fizetős online szolgáltatása, mentéseinket a felhőben is tárolhatjuk, azonban a visszaélések elkerülése végett lesznek korlátozások.

Hirdetés

A Nintendo honlapján számos játék adatlapján szerepel egy olyan mondat a termékleírásban, miszerint a játékban nem elérhető a Save Data Cloud funkció, vagyis a mentések felhő alapú tárolása.

Hirdetés

A figyelmeztetés olyan, nem Nintendo által fejlesztett játékoknál olvasható, mint a Dark Souls: Remastered, a Dead Cells, FIFA 19 és NBA 2K19, de ezt a leírást találták a Splatoon 2, Pokémon Let's Go, Pikachu! és Let's Go, Eevee! esetében is. Sokan furcsállták, de a Nintendo igyekezett gyorsan tisztázni a dolgot.

A vállalat hivatalos közleményben kifejtette, hogy a Nintendo Switchre megjelenő játékok jelentős hányadánál használhatjuk majd a lehetőséget, viszont vannak olyan címek, amelyeknél vissza lehet élni a funkcióval (online Pokémon-cserék és multiplayer rangok esetében), ezért a fair play érdekében ezeknél nem tehetnek mást, mint hogy nem engedélyezik a felhőbe mentést.

Szerintetek mennyire lehet ez problémás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)