Hirdetés

Nintendo Switch Sports néven érkezik a Wii legsikeresebb játékának utódja

|

Aki szerette a Wii Sportsot, annak minden oka meglesz, hogy tavasszal lecsapjon a Nintendo Switch Sportsra is.

Hirdetés

Elsősorban annak köszönheti, hogy a konzol mellé csomagolták a legtöbb régióban, de így is megsüvegelendő teljesítmény, hogy hivatalos statisztikák szerint minden idők negyedik legjobban fogyó játéka, és egyben a legtöbb példányban elkelt Nintendo-játék a Wii Sports.

Nem meglepő, hogy a kiadó nem akarta veszni hagyni az IP-t, és a tegnapi Nintendo Direct folyamán bejelentették, szintén kifejezetten sikeresnek számító hibrid konzoljukra egy szellemi utódot készítenek Nintendo Switch Sports címmel.

Hirdetés

A mozgásérzékelős irányításra nagyban támaszkodó sportjátékban visszatér a klasszikusnak számító tenisz és bowling, illetve a Wii Sports Resortban látott kardozós játék is, Chambara néven. Ezek mellett  a sportban megszokott különböző mozdulatokat bevetve röplabdázhatunk majd a Nintendo Switch Sportsban, illetve focizhatunk is egy túlméretezett labdával, aminek némileg Rocket League-hangulata van a pálya felépítése miatt. Az utolsó, a megjelenéskor szereplő sport a tollaslabda lesz, de ősszel egy ingyenes frissítésben érkezik a golf is.

A mozgásérzékelős irányítási módok kedvelőinek külön jó hír lehet, hogy a focis játékban a Ring Fit Adventure-ből ismerős (de az új játék részét is képező) lábra tépőzárazható tartóval tényleges rúgásokkal is beszállhatunk a tizenegyespárbajokba, később pedig a normál focis módban is kapura lőhetünk majd ezzel a módszerrel. Természetesen a Nintendo Switch Sportsból sem maradhatnak ki a helyi és online többjátékos módok, amik közül az utóbbival játékbeli jutalmakra is szert tehetünk.

A megjelenés tavasszal, április 19-én esedékes, de négy negyvenötperces idősávban február 18-án, 19-én, és 20-án is kipróbálható lesz a játék a Nintendo Switch Online előfizetőinek egy hálózati teszt keretein belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)