Hirdetés

Nintendo Switch - Android is futtatható rajta

|

Persze nem hivatalosan, de működik, és még a dokkolót is tudja kezelni.

Hirdetés

A Switch egy szuper konzol, azonban hiányoznak róla multimédiás alkalmazások, internetböngésző, és számos olyan dolog, ami még jobbá, akár egy tabletpótló géppé tehetné. 

Hirdetés

A napokban született egy megoldás, mellyel a hardveresen nem patchelt gépeken Androidot (pl. LineageOS-t) lehet futtatni telepítés nélkül, közvetlenül az SD kártyáról. Elérhető vele minden alkalmazás, kezeli a Joy-Conokat, és ha dokkolóba helyezzük a gépet, a kép azonnal átugrik a tévére. Vannak még hibái, de ez az első kiadás, biztosan javítani, fejleszteni fogják. Persze senkit nem bátorítunk arra, hogy használja (már csak azért sem, mert ban lehet a vége), de amíg a Nintendo nem ad ki egy Netflix alkalmazást, egy böngészőt, vagy netán néhány emulátort (úgy is jó lenne, ha a retro játékok választékát bővítené), alternatívának itt van ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)