Hirdetés

Szavazz: neked bejön a Nintendo Switch?

|

Péntek 13 szerencsés vagy szerencsétlen nap a Nintendo számára? Bemutatták a Nintendo Switch konzolt, most rajtatok a sor, hogy véleményezzétek.

Hirdetés

Felülünk a hype-vonatra (kellene már valami jobb szó erre), vagy messziről integetünk azoknak, akik rápörögtek a témára? Ma megtörtént a Nintendo Switch bemutatása, tudjuk már a megjelenés napját és az árat, megismertük a kontrollereket kicsit közelebbről, a Switch üzemidő és a tárhelykapacitás kapcsán is van már képünk arról, hogy milyen is lesz a Nintendo új üdvöskéje. Az eddig bejelentett Nintendo Switch játékok listája itt található.

Mindezek fényében feltehetően már mindenki elég jól informált ahhoz, hogy eldöntse, mennyire tetszik neki a 2017-es Nintendo konzol (vagy ha nem, akkor csak imád véleményt alkotni szabadon szárnyalva), a GameStar pedig ismét teret ad, hogy ezt megvitassuk. Szavazzatok, vagy ha a szavazás nem elég önkifejező, akkor kommentben mondjátok el a véleményeteket, lássuk, mennyire csavarta el a hazai gamerek fejét a Switch.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)