Hirdetés

Több klasszikus társasjátékot is fejlesztenek Nintendo Switchre

|

Az Asmodee Digital csapata már elkezdte a fejlesztéseket, hogy az ünnepekre ki is adhassanak egy címet.

Hirdetés

A Nintendo Direct előadáson hivatalosan bejelentették, hogy a Nintendo az Asmodee Digital stúdióval együttműködve azon dolgozik, hogy minél több klasszikus asztali társasjátékból készítsenek Switchre játékot.

Hirdetés

A tervek szerint több címet is ki fognak adni 2019-ben, de már készülnek a fejlesztők az idei ünnepekre is, és várhatóan karácsonyra már meg lehet vásárolni a Carcassone switches verzióját.

Ezen kívül még tervben van a Pandemic, a Munchkin, a The Lord of the Rings: Living Card Game és a Catan Switch verziója is. Minden játék esetében lesz mód akár egyedül is játszani, és a Pandemichez illetve a Catanhoz már megszülettek különböző DLC-k ötletei is.

Ti örültök a hírnek, kipróbálnátok ezeket a társasokat a Nintendo hibridjén is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)