Hirdetés

Ezért probléma, hogy csak 32 GB a Nintendo Switch tárhelye

|

Egy olyan világban, amikor már az 500 GB is szűkös, merész dolog egy 32 GB-os konzolt kiadni. Sűrűn kell majd játékokat törölgetnünk, ha minden legalább akkora lesz, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Hirdetés

Bár az ötlet jó, a kivitelezésen elbukhat a Nintendo Switch. Az üzemidő az egyik sarkalatos pont, de a tárhely mérete is aggodalomra ad okot.

A márciustól körülbelül 100 ezer forintért megvásárolható gép alap változata 32 GB belső tárhellyel rendelkezik, és ugyan a méret microSDXC kártyával tovább bővíthető, azért mégiscsak jobb lenne, ha nem kéne az eleve magas alapáron felül többet költeni rá. Mint megtudtuk, az új Zelda játék Wii U-n 13 GB-ot, Switchen pedig 13,4 GB-ot nyom, ami, ha számba vesszük azt, hogy a 32-ből lejön még a rendszer által lefoglalt terület, közel a fele helyet elkéri. A kártyán vásárolt játékokat valószínűleg nem kell telepíteni, de számtalan oka lehet annak, hogy valaki inkább a digitálás vásárlás mellett dönt. Meglátjuk, de ez akkor is aggasztó egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)