Hirdetés

Nem minden Switch-játék fut majd a tévéden

|

Ez a korlátozás nem a Nintendo Switch kialakításából következik, hanem olyan játékok is megjelennek majd, amikkel nem boldogulnánk a hagyományos kontrollerekkel.

Hirdetés

A rajtot megelőző hetekben kiderült a Nintendo Switch néhány technikai korlátja, nemrég pedig úgy tűnt, hogy egy újabb fiaskó miatt a rengeteget hirdetett módváltást sem élvezhetjük olyan szabadon, mint azt vártuk. De a tévés mód kizárása nem a hardver egy furcsa hibájából, hanem az adott játék sajátosságaiból következett.

A Voez című játék eredetileg iOS-re és Androidra jelent meg, irányítását érintőképernyőre tervezték. Így a hivatalos GYIK szerint a hagyományos kontroller helyett a Nintendo gépén is az érintőképernyőt használhatjuk majd, ami értelemszerűen kizárja a nagyobb képernyőkhöz való csatlakozást. A Voez példája egyébként felveti a kérdést, hogy mennyi, korábban mobil platformokon sikeres játékot láthatunk majd viszont Switchen és melyikek azok, amiket érdemes is lesz majd inkább a hibrid konzolra beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)