Hirdetés

Nagyon elégedett a Ubisoft a Nintendo Switchcsel

|

A kiadó két játéka is rendkívül jól teljesített a platformon, így továbbiakra számíthatunk.

Hirdetés

A Ubisoft általában nem óvatoskodik, elsők között szavaz bizalmat a Nintendo új gépeinek. A Wii U-nál rövid életű volt a támogatás, de a Switch esetében ez másképp lesz.

Hirdetés

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle a legjobban fogyó, nem a Nintendo által kiadott játék lett 2017-ben, és a cég állítása szerint a Just Dance-et is rengetegen vitték. A Mario-játék japán teljesítményére különösen büszkék. A jövőről egyelőre nem beszéltek, de valószínűleg új megjelenésekre és portokra is számíthatunk. 

A Rayman Legends Definitive Editiont nem említették, és arról sem esett szó, a Steep végül megjelenik-e idén vagy valaha. A Starlink: Battle for Atlas várhatóan jön majd Switchre, és  hallottunk pletykákat a South Park: The Fractured but Whole álköltöztetéséről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)