Hirdetés

Megjött az első Nintendo Switch unboxing videó

|

Aki kíváncsi rá, hogy mi várja majd a Nintendo Switch dobozának felbontásakor, az most egy szállítási hibának köszönhetően már megnézheti az élményt.

Hirdetés

Floko egy kicsit korán kapta kézhez saját Nintendo Switch szállítmányát, amiért valaki nagyon meg fogja ütni a bokáját. Mindenesetre mi örömmel néztük végig, ahogy a kamera előtt kicsomagolta az új konzolt.

Túlságosan érdekes dolgokat egyébként nem találunk a dobozban, azon kívül, amit eddig is tudtunk. JoyConok, gép, dokkoló, szükséges kábelek és rengeteg csomagolás meg a szokásos papírok. Inkább csak azoknak lesz érdekes, akik a saját konzoljukra várva önkínzásba menekülnének.

A Nintendo Switch megjelenés 2017. március 3-án esedékes Magyarországon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)