Hirdetés

Nintendo Switch - csapj le most a User ID-dra, mielőtt más viszi el

|

A Nintendo Switch vásárlóinak új felhasználónevet kell választania, még akkor is, ha Nintendo Accountjukhoz már választottak egyet. Érdemes ezt a lépést akkor is megtenni, ha csak tervezitek a vásárlást.

Hirdetés

Elég bonyolult a Nintendo felhasználókezelő rendszere. Egyrészt van a Nintendo Network ID, amit az eShopban és a Miiverse-en használhatunk, másrészt ott a Nintendo Account, ami meg az e-mail-jelszó kombót jelenti. Nem könnyű észben tartani, melyik melyik, és hova mit kell beírni. 

Ezek tetejébe jön most a User ID, ami valószínűleg a Switch megjelenése után lesz fontos. Azon túl, hogy a hivatalos leírás szerint ezzel jelentkezhetünk be a Nintendo Accountunkba, nem tudni, mi mindenre lesz jó még, vagy hol láthatja más, ha láthatja egyáltalán, csak annyi biztos, hogy a Nintendo Account beállításoknál megjelent, és kis betűkből, valamint számokból állhat. Lehet, hogy egyszerűen a bejelentkezést akarják megkönnyíteni, így nem kell majd az e-mail címet beírni, elég a User ID-t és a jelszót.

Ha úgy gondoljátok, akár a közeli, akár a távoli jövőben Switch-tulajok lesztek, ezen az oldalon tegyétek meg a szükséges lépéseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)