Hirdetés

Nintendo Switch - felesleges a Virtual Console-ra várni

|

A Nintendo hivatalosan is bejelentette, hogy a Virtual Console rendszer egyáltalán nem lesz elérhető legújabb konzolján

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír a Nintendo előfizetés megoldásáról, vagyis a Nintendo Switch Online-ról, ami a tervek szerint idén szeptemberben rajtolhat el. Ezzel párhuzamosan viszont a japán cég tett egy bejelentést, ami rengeteg Nintendo-rajongók érhetett hideg zuhanyként.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a Nintendo Switch tekintetében egyáltalán nem szerepel a tervek között a Virtual Console szolgáltatás elindítása. A Virtual Console rendszeren keresztül ugyebár többszáz régi klasszikust érhetnek el a játékosok, többek között NES, SNES, Game Boy, Game Boy Color, sőt még SEGA Game Gear és Genesis/Mega Drive játékok között is válogathatnak a retro vonal szerelmesei. Illetve válogathattak, hiszen a Wii, a 3DS és a Wii U után most a legújabb Nintendo masina, a Switch már elengedi a Virtual Console-t. A Kotaku kérdésére egészen pontosan így válaszolt a Nintendo:

Jelenleg nem szerepel a terveink között az, hogy összefogjuk a klasszikus játékokat a Virtual Console égisze alatt úgy, ahogy korábbi konzoljaink esetében tettük.

A Nintendo Switch Online egyébként fel lesz vértezve NES játékokkal (kezdetben hússzal), szóval azért pár régi kedvencet elővehetünk Switchen is. 

Titeket zavar, hogy nem lesz elérhető Nintendo Switchen a Virtual Console?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)