Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan Nintendo Switch-re is megérkezhet a YouTube

|

Könnyen lehet, hogy a közeljövőben már a hibrid masinán is külön alkalmazása lesz a videós oldalnak.

Hirdetés

Jelenleg sajnos több olyan alkalmazás is hiányzik a Nintendo legújabb masinájáról, ami például PlayStation 4-en vagy Xbox One-on elérhető, ilyen a YouTube is. A japánok azonban a jelek szerint igyekeznek pótolni a lemaradásukat.

Hirdetés

A szemfülesebb felhasználók nemrég azt vehették észre, hogy a Nintendo hivatalos oldalán az ajánlott alkalmazások közé néha bekerül a YouTube is, aminél november 8. van feltüntetve megjelenési dátumként, azonban az ikonra kattintva egy nemlétező oldalra kerülünk. Viszont ez alapján úgy néz ki, hogy hamarosan tényleg érkezhet az app, amit már csak egy internetböngészőnek kell követnie a teljes boldogsághoz.

Ti szívesen néznétek YouTube-os videókat Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)