Hirdetés

Nintendo Switchre is megjelenhet a Tony Hawk's Pro Skater 1+2?

|

A spekulációk alapján Tony Hawk a Nintendo hibrid konzoljára is begördülhet.

Hirdetés

Szeptember elején jelenik meg az első két Tony Hawk's Pro Skater játék felújítva, 4K és HDR támogatással, valamint javított irányítással, de a csomagot csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentették be, pedig valószínűleg a Switch-tulajdonosok is örömmel élnék át a legendás visszatérést. Ha hihetünk az új szivárgásoknak, akkor az Activision őket sem hagyja ki a mókából. 

Hirdetés

Egy Iron Hawk nevű felhasználó bukkant rá (majd egy bizonyos Darth Bellic osztotta meg őket Twitteren) a Warehouse Demo fájljai között a Nintendo Switch kontrollererének gombkiosztását mutató képre, sőt, rögtön három változatára is. Ez jelentheti pusztán azt, hogy a játék PC-n támogatja a Nintendo irányítóeszközeit, de akár azt is (és a harmadik kép egyértelműen ezt sugallja), hogy a hibrid konzolosok sem maradnak ki a mókából - igaz, ők hiába számítanának 4K-ra vagy HDR-re.

A demót egyébként az kapta meg, aki előrendelte a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t, ők már augusztus 14. óta próbálgathatják. A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de a Switch-tulajoknak érdemes lesz figyelniük a híreket, hátha bejelentik valamikor az ő verziójukat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)