Hirdetés

Nintendo Switchre költözik a Wasteland 2

|

A klasszikus szerepjátékot hamarosan mindenhová magunkkal vihetjük.

Hirdetés

A Wasteland 2 egy 2012-es sikeres Kickstarter kampány eredményeként született, amiben Brian Fargo megígérte, hogy visszahozza a klasszikust. A játék végül 2014-ben jelent meg, nem sokkal később pedig jött is a minden extrával felturbózott rendezői változat, amit már a konzolosok is élvezhettek.

Hirdetés

Ez a durván 80 órás vár most a Nintendo Switch tulajdonosokra is, a Nintendo ugyanis büszkén jelentette, hogy az RPG-t ők is megkapják, ráadásul nem is kell rá sokat várni, hiszen már augusztusban rátehetik a mancsukat. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a kontroller mellett az érintőkijelzőt is használhatjuk-e, de ha igen, az bizonyára nagyban leegyszerűsíti majd a játékot.

Jó látni, hogy a mókás exkluzívok mellé egyre több nagyobb volumenű címet is megkap a Switch

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)