Hirdetés

Nintendo Wii - a fekete kiegészítők később érnek Európába

|

A Nintendo hivatalos sajtónyilatkozatából kiderül, mikorra és milyen formában várhatjuk a fekete Wii csomagot.

Hirdetés

A limitált példányszámban forgalmazott Black Wii Bundle a fekete színt tolerálók számára készült, s egy fekete Wii-t, egy fekete Nunchuk kontrollert, egy fekete Wii Remote-ot MotionPlus kiegészítővel, és a Wii Sports Resort, valamint Wii Sports játékokat tartalmazza.

Korábban már beszámoltunk az új fekete perifériák készüléséről, ám akkor még amerikai dátummal szolgálhattunk csak. Most végre megtudtuk, hogy csak pár nap késéssel, egészen pontosan november 20-án juthatunk hozzá a hazai forgalmazóknál a csomaghoz. Egyébként a Black Wii Bundle mellett a Classic Controller továbbfejlesztett, fekete színben is elérhető Classic Controller Pro névre keresztelt változata is megvásárolható lesz. Természetesen a többi perifáriát is megvásárolhatjuk külön-külön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)