Hirdetés

Nintendo Wii az újgenerációs fitnesstermekben

|

A Westin szállodalánc Nintendo Wii konzolokkal szereli fel WestinWORKOUT fitnesstermeit az Egyesült Államokban.

Hirdetés

A Nintendo és a Westin szállodalánc között kötött megállapodás eredményeképpen Wii konzolokkal szerelték fel a cég 10 szállodájának fintesstermeit az Egyesült Államokban. A speciálisan a WestinWORKOUT számára átalakított konzolok egyszerre nyújtanak lehetőséget a test és a szellem felfrissítésére: a Wii Sports mellett a Big Brain Academy és a Wii Play programok is a látogatók rendelkezésére állnak. A konzolok egyszerűen használhatók, a játékok futtatásához nincs szükség lemezre, így az is könnyedén elboldogulhat velük, aki korábban soha nem használt Nintendo terméket. A megállapodás értelmében a Westin lesz az első szállodalánc, ahol a megjelenés hetében már használhatják a nagyon várt Wii Fit-et. A forradalmi Wii Balance Board segítségével a vendégek több mint 40 jóga és aerobik gyakorlatot végezhetnek majd.

 

 

wiifit.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)