Hirdetés

Nintendo Wii Family Edition karácsonyra

|

Fehér, fekszik, kívül és belül is más az új Nintendo Wii modell.

Hirdetés

A Sony bejelentései után nem sokkal a Nintendo is előrukkolt egy meglepetéssel: karácsonykor egy új Wii modell, a Family Edition kerülhet a fa alá.



Az új modell érdekessége, hogy nem álló, hanem fekvő pozíciót foglal el alaphelyzetben, ezáltal kissé konzervatívabb a külseje, mint az alap Wii-é. A fehér színben érkező Family Edition konfigurációja is más, de ennek részleteit még nem hozta nyilvánosságra a Nintendo, ahogy a várható árat sem.
Egyelőre egy-egy Wii Party és Wii Sports szoftver hivatott vásárlásra buzdítani bennünket, s egyúttal jótékonyan elterelni arról a figyelmet, hogy a Family Edition nem kompatibilis a GameCube játékokkal és kiegészítőkkel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)