Hirdetés

Nintendo Wii - hamarosan jönnek a fekete kiegészítők.

|

A Nintendo novemberben fekete kontrollereket ad ki, melyeket régebbről ugyan már jól ismerhetünk, de akkor még fehérek voltak.

Hirdetés

Ezután az érdekes logikai csavar után lássuk inkább, hogy mit kapunk. Először is aki már unja a fehér színt, és inkább a feketét részesítené előnyben, az most örülni fog, ugyanis november 16-án a Nintendo kiadja a Wii Remote-ot illetve a MotionPlus kiegészítőt egy csomagban, valamint ezzel egyetemben a Wii Nunchukot egy másikban.

Remélem nem kell többször ismételnem, hogy természetesen fekete színben pompáznak majd, ami jobban illik a fekete Wii-hez. Logikus, nemde? Természetesen az emberek kreativitása nem ismer határt, ezért is jó, hogy külön csomagban jön ki a Nunchuk és a Remote, így aki variálni akarja a szineket, az nyugodtan megteheti. Például. A távirányító és a MotionPlus kiegészítő ára 49.99 dollár lesz, míg a Nunchuk-ot 19.99-ért lehet beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)