Hirdetés

Valaki összegyűjtötte az összes Nintendo Wii játékot

|

Csak hogy könnyebben el lehessen képzelni, ez egészen pontosan 1262 játékot jelent. Mondanunk sem kell, hogy ez nem kevés.

Hirdetés

Látszólag az egész világ a Nintendo Switch bejelentésére van rápörögve, viszont vannak egyes megszállottak, akik előbb a cég korábbi konzoljaiból akarnak kihozni mindent. Egészen pontosan arról a rajongóról van szó, aki minden egyes játékot megszerzett, ami valaha megjelent a Nintendo Wiire.

NintendoTwizer a NintendoAge fórumára tett fel néhány képet az eszméletlen méretű gyűjteményéről, amiben nem csak az összes Wii játékot találhatjuk meg, de Twizernek az összes Wiimote-ból is sikerült szereznie egyet. A megszállott gyűjtő szerint a Wii a leglenyűgözőbb konzol, ami csak valaha megjelent, hiszen a cég egyik otthoni gépe sem tudta megközelíteni a sikerét.

Egyébként NintendoTwizer azt is elárulta, hogy szerinte melyek a legnehezebben beszerezhető Wii játékok, melyek között az első helyezett a 2 for 1 Power Pack: Winter Blast/Summer Sports.

Nektek melyik a kedvenc Nintendo konzolotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)