Hirdetés

Ilyen, amikor a Wii U-n fut egy Wii U emulátor

|

Valaki PC-t csinált egy Nintendo Wii U-ból, hogy aztán stílszerűen egy Wii U emulátor legyen az első dolog, amit elindít rajta.

Hirdetés

Az utóbbi években hatalmasat fejlődtek az előző generációs konzolokat emuláló szoftverek (elég csak megnézni, hogy milyen elképesztő eredményeket ért el pl. az RCPS3), viszont ezeket jellemzően erős PC-ken szokás futtatni, mert általában véve komoly hardverigényük van.

Ennek ellenére egy Banjo Kazooie nevű modder megfordította ezt a gondolatot és inkább úgy döntött, hogy a Nintendo Wii U-n fog Windows 10-et futtatni, és ahogy az alábbi videóból látszik, ezt sikerült is megvalósítani. Félreértés ne essék, ez a gép csak ránézésre olyan, mint egy Wii U, valójában egy Intel Compute Stick, tehát egy USB-s Intel számítógép, valamint egy USB-n programozható mikrokontroller képzi az egész rendszer alapját.

A legtöbb ember persze ilyenkor nem tudná, hogy mit kezdjen az újdonsült hatalmával, de a lelkes modder azonnal rátapintott a lényegre és elindított egy Wii U emulátort, ami szintén meglepően jól működött. Kazooi egyébként mindenkivel megosztotta a folyamat részleteit, így ha van köztetek olyan elvetemült, aki ezt reprodukálná, akkor csak nyugodtan.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)