Hirdetés

Egy darabig még nem szűnik meg a Nintendo Wii U

|

A Nintendo cáfolta, hogy idén beszünteti a Wii U gyártását, a konzol várhatóan az NX megjelenése után is a piacon marad.

Hirdetés

Sokan már évekkel ezelőtt temették, a Nintendo viszont nem hajlandó elengedni a Wii U-t. A Nikkei a napokban úgy értesült, hogy leáll a gyártás, de mint kiderült, erről nincs szó.

Épp ellenkezőleg: a cég továbbra is gyártja a konzolt, legalább jövő nyárig biztosan nem tűnik el a boltokból. Igaz, hogy a nyugati fejlesztők nem érdeklődnek iránta igazán, de Japánból folyamatosan jönnek az új, leginkább a Nintendo által kiadott játékok, amik kiszolgálják azt a szűk közönséget, aki kitart az egyre elavultabbá váló gép mellett. Nagy kérdés, hogy milyen lesz a Nintendo NX, ami elvileg idén, akár még az E3 előtt bemutatkozhat. 

Szerintetek meddig maradhat még életben a Wii U?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)