Hirdetés

Nintendo Wii U - több mint 50 játék jön Unity motorral

|

A Nintendo bejelentette, hogy több mint 50 Unity motort alkalmazó játékot fog kiadni Wii U-ra. Lesz itt tartalom bőven.

Hirdetés

Egy interjúból a Nintendo vezető marketing menedzserétől a GDC-n olyasmiket tudtunk meg, ami nagyban változtathat a Wii U jelenlegi helyzetén.

Köztudott, hogy a Nintendo platformjára nem sok nagyobb alkotás érkezett az elmúlt időszakban. Most azonban a Unity segítségével a cég talán képes lesz visszahozni valamicskét a konzol lemaradásából, ugyanis több mint 50 játékot készülnek megjelentetni a közeljövőben a grafikai motor használatával. Sőt, további 17 címet terveznek kiadni a következő két hónapban. A Game Developers Conference-en felállított standjukon éppenséggel kilenc olyan játék is volt, ami az említett motort használja.

 

“A show keretein belül kilenc olyan játékunk is bemutatásra kerül, ami a Unity motorral pörög. Emellett 17 olyan alkotásunk is van, amiken már nagyban dolgozunk, azaz a következő két hónapban tizenhét megjelenésünk is lesz. Ezek mellé van még 50 olyan játékunk, amik a megerősítésre várnak, tehát elég nagy adag Unity-tartalom érkezése van kilátásban.”

A Nintendo persze itt nem áll meg, már a Unity motortámogatás megoldása után kutat a 3DS-hez is.

Mit szóltok a hírhez? Szerintetek lendít majd a legyengült konzolon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)