Hirdetés

Remekül halad a Nioh 2 fejlesztése

|

Úgy néz ki, lassan ráfordul a célegyenesre a Team Ninja, és készen áll, hogy további részleteket ismertessen meg velünk.

Hirdetés

Annyi kiválónak ígérkező játék érkezik idén, hogy mellettük méltatlanul kevés figyelem jutott a 2017-es Nioh néhány hónap múlva debütáló folytatása. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak a második részen, ami ugyan nem kap akkora visszhangot, mint például a Cyberpunk 2077, de könnyen előfordulhat, hogy a 2020-as év egyik nagy meglepetése lesz. Jó értelemben véve persze.

Hirdetés

A Nioh 2 rendezője, Fumihiko Yasuda friss helyzetjelentéssel készült a rajongóknak, melyben elárulta, hogy a jövő héten folyamán vadonatúj részleteket fogunk megtudni a játékról. Sőt előreláthatóan a megjelenés pillanatáig hetente megörvendeztet majd bennünket ilyen-olyan információkkal a készülő alkotásról, habár azt egyelőre nem kötötte az orrunkra, hogy pontosan mi mindennel készül.

Azt azért elárulta Yasuda, hogy csapata most lép át a Nioh 2 fejlesztésének végső szakaszába, ami a gyakorlatban nagyjából annyit jelent, hogy hamarosan el is készülnek a munkával, és így valószínűleg tartani tudják a tavaszra beígért megjelenést.

A jelenlegi tervek szerint a Nioh 2 március 13-án debütál PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)