Hirdetés

Nioh 2 - végre megmutatta magát a játék, hamarosan ki is lehet próbálni

|

Jött egy új videó a Nioh folytatásához, amiben megnézhetjük a játékmenetet, és az is kiderült, mikor indul a zárt alfateszt.

Hirdetés

Remek akció-szerepjáték volt a 2017-ben megjelent Nioh, aminek a második részét a tavalyi E3-on jelentették be. Egyelőre még titok, hogy mikor jelenhet meg a Nioh 2, de az biztos, hogy nemsokára a játékosok egy része elviheti egy próbakörre.

Hirdetés

A PlayStation közzétett egy vadonatúj videót, amiben végre belenézhetünk a játékmenetbe is. A látottak alapján ismét egy pörgős kalandra van kilátás, és természetesen furcsán kinéző szörnyekből sem lesz hiány. A trailer megjelenésével együtt az is kiderült, hogy május 24-én, vagyis már ezen a héten elrajtol a Nioh 2 zárt alfája, ami egészen június 2-ig elérhető lesz a résztvevőknek.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)