Hirdetés

Bloodborne inspirálta fegyverosztály és látványos boss harc a legújabb Nioh 2 videóban

|

Fejlesztői kommentárral kísért, tartalmas videót kaptunk a Team Ninja játékához, amibe mindenképp érdemes belenézni.

Hirdetés

Március közepén érkezik a Nioh folytatása, amiben ismételten válogatott eszközökkel mehetünk majd neki a japán démonoknak. Tényleg nagyon közel van már a megjelenés, így most nem árthat megnézni, milyen lehetőségeink is lesznek majd a játékon belül.

Hirdetés

Ebben segít egy friss videó, amiben Fumihiko Yasuda, a Nioh 2 producere mutatja be nekünk a játékmenetet a Mount Tenno nevezetű pálya segítségével. Elég sokoldalú prezentációról van szó, hiszen egyrészt megismerhetjük a játék alapjait nagy vonalakban, és még néhány hasznos információval is gazdagabbak lehetünk.

Ha felkészülten szeretnétek belevágni a hamarosan debütáló kalandba, akkor kifejezetten ajánlott végignézni az anyagot. Meg persze akkor is, ha ismét mozgás közben szeretnétek látni a játékot.

A Nioh 2 március 13-án jelenik meg PlayStation 4-re. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)