Hirdetés

Nioh 2 - megérkeztek az első képek

|

A Tokyo Game Show 2019 résztvevői már ki is próbálhatják majd a folytatást.

Hirdetés

Noha a Sony már a tavalyi E3-on bejelentette, hogy jön a Nioh 2, mégis egészen idén májusig kellett várnunk rá, hogy végre megmutassa magát a Team Ninja játéka, amelynek zárt alfája május 24. és június 2. között zajlott. A csapat információi szerint a tesztelésben több mint ötvenezren vettek részt, ebből pedig körülbelül 18 ezren segítették visszajelzéseikkel a készítőket. 

Hirdetés

A Koei Tecmo megosztotta az első képeket a Nioh 2-ből, amelyen többek között a játék főhőse, egy szamuráj látható, aki képes démoni alakot felvenni egy yokai erejének köszönhetően. Az alábbi galériában végigpörgethetitek a folytatás első képkockáit, amelyen a démonná változott protagonista is megmutatja magát: 

A készítők megerősítették, hogy a játék ott lesz a szeptember 15. és 19. között megtartandó Tokyo Game Show 2019-en, ahol játszható is lesz, ráadásul mindazok, akik kipróbálják a demót két apró ajándékot is kapnak. A Nioh 2 kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg, de még nem tudni, hogy mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)