Hirdetés

Ez a PS4-exkluzív játék már biztosan megjelenik tavasszal

|

A fejlesztőcsapat remek hírekkel szolgált a játékosok számára.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben szinte csodaszámba ment, ha szóba kerültek a játékmegjelenések és nem valamilyen csúsztatásról számoltunk be (mint a Cyberpunk 2077 és a Marvel's Avengers esetében). Szerencsére akadnak olyan címek is, amelyek - dacolva a tavaszi tolongással - tartják magukat, és köztük van a 2017-es Nioh folytatása is. 

Hirdetés

A Nioh 2 fejlesztőcsapata, a Team Ninja a Twitteren számolt be róla, hogy a PlayStation 4-exkluzív japán akció-szerepjáték aranylemezre került, tehát lényegében bebetonozottnak tekinthető a megjelenési dátum, mely változatlanul 2020. március 13.

A stúdió meglehetősen komolyan veszi a visszajelzéseket, változtattak is a közösség kedvéért a Nioh 2-n és rajongói karakterdizájnokat is pakoltak a játékba, így kíváncsian várjuk a második rész fogadtatását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)