Hirdetés

Nioh 2 megjelenés - márciusban kaszabolunk, péntektől kipróbálhatjuk

|

Bár a The Last of Us: Part II elcsúszott, tavasszal is lesz a Sonynak egy olyan címe, amire érdemes odafigyelni. Bemutatkoztak a Nioh 2 gyűjtői kiadásai is.

Hirdetés

Nioh-napot tart a Sony: percekkel azután, hogy bejelentette, a Team Ninja nagy kihívást nyújtó játéka lesz a PlayStation Plus előfizetőinek egyik novemberi ajándéka, elárult egy rakás fontos dolgot a Nioh 2 kapcsán.

Hirdetés

A legfontosabb talán a megjelenési dátum: 2020. március 13-án tehetjük próbára idegrendszerünket új, kegyetlen bossok ellen. A csapat megjegyezte, azért nem tűztek ki korábban dátumot, mert mindenképp szerették volna, hogy jelentős legyen az előrelépés az első részhez képest. 

Ami ennél is jobb, hogy november 1-10. között zajlik majd a nyílt béta, melyben minden PlayStation 4-tulajdonos részt vehet, elég letölteni a klienst a PlayStation Store-ból. A kaland az Interim nevű zónából indul, ahol biztonságban kiválaszthatjuk fegyvereinket, próbálgathatjuk mozdulatainkat, mielőtt kitesszük magunkat némi terrornak. Ezt követően a Sunomata kastélyba léphetünk át, mely a valóságban is létező épület mása, majd meglátogathatunk egy gyönyörű, őszi tájat. Aki sikerrel teljesíti a bétát, egy sisakot kap, amit a teljes játékban viselhet.

Bemutatták továbbá a gyűjtői kiadásokat is. A Digital Deluxe Edition a játék mellett a Season Passt, egy fegyverszettet, egy fityegőt, egy dinamikus témát és egy avatárkészletet tartalmaz, a bolti Special Editiont pedig - ahogy általában a Sony játékainál ez szokás - egy fémdobozzal és egy művészeti albummal dobták fel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)