Hirdetés

Ez a nyolc rajongói karakterdizájn fog bekerülni a Nioh 2-be

|

A játék készítői bemutatták a tavaly indított versenyük győzteseit, akik elég nagy megtiszteltetésben részesülnek.

Hirdetés

Még tavaly ősszel hirdetett versenyt a Team Ninja és a Koei Tecmo, amelynek keretein belül a legütősebb karakterdizájnokat keresték. A résztvevőknek a novemberi béta során kellett létrehozniuk saját hősüket, majd azt megosztaniuk a nagyközönséggel, így mérethették meg magukat.

Hirdetés

Összesen nyolc karakterdizájnt, négy férfit és négy nőit választottak ki győztesként, és elméletileg ezek mind eltárolt sablonként kerülnek a Nioh 2-be, sőt készítői nevei is feltűnnek majd a stáblistán, ami valljuk be, elég menő. A nyertes pályázatok egyébként remekül mutatják, hogy mennyire különböző arcokat lehet majd létrehozni a játék karakterkészítőjével, így remélhetőleg mindenki megalkothatja a neki legjobban tetsző harcost. Vagy szimplán választhat egyet az alábbiak közül.

Nektek melyik tetszik a legjobban a díjazott karakterdizájnok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)